NİSAN 2020 : COVID-19 NOZULLARI / DEZENFEKSİYON / D-FECTION CABIN
NİSAN 2020 : COVID-19 NOZULLARI / DEZENFEKSİYON / D-FECTION CABIN
 
Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) güncel COVID-19 virüsü konusunda ''pandemi'' kararından hemen sonra, şirketimizin bünyesinde bulunan 15 yıldan daha fazla spreyleme konularında tecrübeli mühendislerimiz ile yoğun bir çalışma başlattık. 
Çalışamız iki yönlü olarak ilerlemiştir. Birincisi, virüs bakteri ve benzer elemanların eşya ve yüzey üzerinden önemli bir dereceye kadar dezenfekte edilebilmesi için, giriş-çıkış dezenfekte kapıları, tünelleri ve kabinleri üzerine olmakla birlikte, İkincisi ise bu yönde çalışma yapan diğer tüm üretici firmalara en doğru sprey nozulunu hem akış hem de tanecik boyutu açısından tavsiye edebilmekti.
Sonuç olarak, uzman mühendislerimiz dezenfeksiyon konusunda, hem FTR dizayn ve üretimi olan D-FECTION CABIN adı altındaki kabinleri dizayn ve üretmeye başlamış olup, diğer üreticilere de en uygun sprey nozulunu stoktan sağlamaktadır.
 
Genel bilgi olarak; dezenfeksiyon amaçlı kullanılan bu tip nozulların, spreylenen dezenfeksiyonun solüsyonunu mikron mertebesinde parçacıklarına ayıracak biçimde iç dizaynları yapılmıştır. Anti-drip, yani spreyleme kesildiğinde nozul ucundan damlacık kaçırmaması için nozul içinde mini çek-valf yerleştirilmiştir. Muhtemel tortu ve pislik kaynaklı tıkanmaları engellemek için nozul içinde ayrıca mini-filtre vardır, bu sayede hat filtresine ihtiyaç olunmaz. Bu özelliklerin hiç birisi, ortam serinletme için kullanılan pirinç malzemeli ve yüksek basınç altında çalışan sprey nozullarında bulunmaz.
 
D-FECTION CABIN üniteleri, demonte olarak sevk edilir ve kullanıcı dostu olarak 30 dakika içinde montajı tamamlanarak servise hazır hale gelir.
Daha detaylı bilgi ve katalog D-FECTION CABIN linkinden görüntülenebilir.