2018 MAYIS: FTR MAKİNA TEKNİK EĞİTİM GÜNLERİ - IV
FTR MAKİNA TEKNİK EĞİTİM GÜNLERİ - IV 02-05.MAYIS.2018
 
2011 yılında başlayan ve artık çimento sektörün kalıcı, geleneksel etkinliklerinden biri haline gelmiş FTR MAKİNA TEKNİK EĞİTİM GÜNLERİ’nin altıncısı, 2018 Mayıs ayı içerisinde Antalya’da Rixos Downtown Otelinde gerçekleştirilmiştir.
 
2003 yılında faaliyete geçen FTR Makina, konularının öncüsü iş ortakları ile birlikte özelikle çimento sektörünün en önemli temsilcilik firmalarından biri olmuştur. Firma bu konumunu artık gelenekselleştirmiş olduğu teknik eğitim günleri ile pekiştirmektedir. Bu sene 12 uzman konuşmacının yer aldığı ve toplam 11 tedarikçi firmanın hazır bulunduğu seminerde; çimento sektöründen 120’yi aşkın konuk, 3 günlük organizasyon süresince en son teknolojik gelişmeler ve güncel konular hakkında teknik eğitimlere katılmış olup, verimli bir iletişim ortamından faydalanmışlardır.
 
Seminere katılan firmalar; Beumer, Magotteaux, IKN, Precimeca, CTP/CTN, KIMA Echtzeit­systeme, Köppern ve CMD/Ferry Capitain ve Cooling-Control’dur.
Mühendis seviyesinden, Genel Müdür seviyesine kadar geniş bir katılımcı yelpazesine erişen FTR Makina 6. Teknik Eğitim Günleri, her geçen yıl büyüyerek sektörün en çok takip edilen organizasyonlarından biri olmuştur.