2015 HAZİRAN : ONPO'nun PALETLEME SİSTEMLERİNDE TEKRAR EDEN TERCİHİ BEUMER
2015 HAZİRAN : ONPO'nun PALETLEME SİSTEMLERİNDEKİ TEKRAR EDEN TERCİHİ BEUMER
 
ONPO MADENCİLİK AŞ'nin yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren ONAT ALÇI üretim tesislerinde mevcut proses süresinin ve enerji maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla paketleme tesisinde verdiği modernizasyon kararı sonrası tercihini BEUMER GROUP palet üstü otomatik torba dizme ünitesinden yana kullanmıştır. 
 
Mart 2013'de imzalanan anlaşmaya müteakiben 2014 yılının başında devreye alınmıştır. Beumer palet üstü dizme sistemlerinin sağladığı zaman ve enerji tasarruf sayesinde müşteri memnuniyetleri yüksektir. Bu sayede ONPO'nun yeni yatırımları kapsamında 2. ünite için de tercihi Beumer olmuştur. Yeni sistemin anlaşması Kasım 2014'de imzalanmış olup 2015 yılı içerisinde devreye alınmıştır.
 
Beumer paletleme üniteleri zaman, enerji ve iş gücü tasarrufunun yanı sıra kompakt tasarımı sayesinde küçük alanlarda dahi rahatlıkla kullanılabilmektedir. Son nesil hotline modülleri sayesinde 7/24 uzaktan erişim imkanı sağlamaktadır. Makinede meydana gelebilecek her hangi bir sorun, direk olarak Almanya merkezde görüntülenip çok kısa bir süre içerisinde müdahale edilip giderilir. İşletme maliyetinin neredeyse yok denecek kadar düşük olması ve diğer tasarruflarla sistemin kendini geri ödeme periyodu oldukça kısadır.